JMFK Logga

Artiklar och reportage

Järfälla modellflygklubbs årliga höstmöte.

Författad av Peter Ek

Klubbmötet startade kl 10:30 den 4 oktober. Vi kan glädjas åt att det blev bra väder på lördagen, för på söndagen så kom regnet. Det blev ett välbesökt möte, många kom, det gläds vi i styrelsen för. Klas Uggla kom ut och tittade det var bra. Det blev mycket flygning till sent på eftermiddagen, och segelbogsering två dragplan var igång, kul. Vi hade även besök av en tysk jägmästare vid namn Roger( det kommer ni att förstå när ni tittar på bilderna). Vi kan också känna att vi har ett bra flygfällt och en utbyggd depå vilket många har tyckte var bra. Korvgrillning som vanligt, nya maskiner var med ut men det var lite för blåsigt för dessa tyvärr.

Micke G bjöd på flygning med den minsta helikopter som har besökt oss, lite haverier blev det, plutt helikoptern samt en cub som flögs av Stefan D efter lite busflygning pang rakt ner mot moder jord. Det blev en lång dag för en del. Vill påminna om årsmötet, det kommer mer info om detta.

Se bilderna. (Klicka på en bild för att se den i större format. I det läget kan man stega sig igenom bilderna, eller starta ett bildspel).

M.V.H.
Peter EK.